LLARS TANCATS DE PELLET EDILKAMIN: EL PLAER D’UNA LLAR DE FOC QUE ESCALFA MÉS AMBIENTS, AMB L’ESTALVI I LA PRACTICITAT DEL PELLET!

Les llars tancades de pellet són aparells compactes i pràctics que, per la combustió del pellet, produeixen aigua calenta per escalfar l’estada on es troben instal·lats i/o els ambients contigus (a través de les corresponents canalitzacions).

Fins i tot, si es disposa d’evacuació de tir forçat, la llar tancada de pellets es pot instal·lar amb un conducte de ventilació de dimensions reduïdes i descentrat respecte a la canonada de sortida de gasos.
Les llars tancades de pellet Edilkamin es personalitzen amb revestiments a elecció, per adaptar-se a cada estil d’habitatge.
Gràcies al disseny acurat, tots els aparells són fàcilment accessibles per al manteniment.
El pellet és un dels combustibles més econòmics i, per tant, permet estalviar notablement en els costos de la calefacció; a més, un gran avantatge de la combustió del pellet és que possibilita el control automàtic de la calefacció (per exemple és possible programar les funcions d’encesa i apagat a través del panell sinòptic, del comandament a distància o radiocontrol o a distància amb un sms).

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top